Direct contact 0316 - 58 48 88

Lettergrootte AAA
Medewerkers
Verwijzers


Klantgerichte zorgonderneming
thuiszorg (+ Wmo)
verpleeghuiszorg


Actief in Duiven, Zevenaar, Westervoort, Montferland en Rijnwaarden


Diafaan gebruikt veilige naalden

In de regio de Liemers en Montferland is Diafaan de organisatie voor zorg aan huis (+Wmo), verpleeghuiszorg en dagbesteding. Wij leveren een professionele bijdrage aan het prettig wonen, plezierig leven en een goede zorgverlening - in alle fasen van het ouder worden. Diafaan: dichtbij, vertrouwd in de buurt.

Nieuws

Uitje naar het Dolfinarium

Op dinsdag 23 juni 2015 zijn de bewoners van het Anker een dagje uit geweest naar het Dolfinarium. Ze hadden er allemaal veel zin in. De mooie shows van de dolfijnen en walrussen werden bezocht. De bewoners hebben er erg van genoten.

Lees verder »
Nationaal Hitteplan van kracht

Het Nationaal Hitteplan treedt dinsdag 30 juni 2015 in werking. Het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu (RIVM) geeft advies: wat te doen als het warm wordt? Drink voldoende, vermijd inspanning, zorg voor koelte, houd uw woning koel en zorg voor elkaar.

Lees verder »
Thuvine in beeld!

Diverse activiteiten, samen koken, enthousiaste vrijwilligers & leuke medewerkers en tevreden cliënten. De locatie Thuvine uit Duiven in een sfeervol filmpje in beeld gebracht!

Lees verder »
Afdeling voor beginnende dementie

DIDAM – Diafaan heeft in gebouw Tesma van Meulenvelden sinds 1 november een afdeling geopend voor cliënten met beginnende dementie verschijnselen. Ook aan de echtgenoot of echtgenote is gedacht. Die kan namelijk op een lichtere indicatie mee verhuizen.

Lees verder »
Wonen in Subenhara!

ZEVENAAR - Toen haar dochter haar voorstelde te verhuizen naar Subenhara, voelde Phien Vulik daar in eerste instantie niets voor. Na een bezoek aan het nieuwe woonzorgcentrum in Zevenaar was de 92-jarige echter meteen verkocht. “Ik heb direct een optie op een kamer genomen’’, zegt ze.

Lees verder »

Zorg in uw buurt?

Waar zoekt u informatie over?

Heeft u vragen?

Dan kunt u contact opnemen met 0316 - 58 48 88. Of mail uw vraag naar @ info@diafaan.org.