Lettergrootte AAA
Medewerkers
Verwijzers

Nieuwbouw Subenhara
'sfeervol ingerichte
kleinschalige groepswoningen'

Vrijwilligers

Nieuws

Verhalenoogst Meulenvelden!

Op vrijdag 23 januari kwamen vrijwilligers en ouderen bij elkaar om waargebeurde verhalen op te schrijven. Dit in het kader van het project Verhalenoogst van het Achterhoekse programma 'Lang Leve de Kunst en Naoberschap'.

Lees verder »
Magisch optreden Thuvine

Hans & Steven KazÓn kwamen op vrijdag 23 januari voor de bewoners van Thuvine optreden met hun splinter nieuwe voorstelling 'voor de jeugd van vroeger'.

Lees verder »
Proeverij voor inwoners Rijnwaarden

Overheerlijke stamppot of een lekkere rijsttafel. Dat eten in een woonzorgcentrum net zo lekker kan zijn als in een restaurant willen we u graag laten proeven. Op woensdag 4 februari 2015 organiseren we een proeverij voor inwoners van Rijnwaarden van 15.00 uur tot 17.00 uur in het restaurant van Lobede.

Lees verder »
Liefdadigheidsactie bij De Wilgenpas

Mikado-Welzijn Duiven, Diafaan en gemeente Westervoort ondersteunen de bewonerscommissie van De Wilgenpas in Westervoort. Gezamenlijk zijn zij al een tijdje bezig met het vinden van een manier om de centrale ontmoetingsruimte voor de bewoners opgefleurd te krijgen. Op vrijdag 16 januari was het dan zover!

Lees verder »
Ook in 2015 huishoudelijk hulp in Duiven en Westervoort

Diafaan meldt dat het volgend jaar, naast de gemeenten Zevenaar en Rijnwaarden, ook in de gemeenten Duiven en Westervoort huishoudelijke hulp blijft aanbieden. Dit betekent dat de ontslagaanvraag voor de huishoudelijke medewerkers inmiddels is ingetrokken. Alle huishoudelijke medewerkers met een vast contract blijven daarmee nu in dienst.

Lees verder »

Zorg in uw buurt?

Waar zoekt u informatie over?

Heeft u vragen?

Dan kunt u contact opnemen met 0316 - 58 48 88. Of mail uw vraag naar @ info@diafaan.org.