A A A
Lettergrootte instellen
Ik wil naar


Direct aanvragen


Zoeken

Twitter

Thuvine

Op de plek van het oude Thuvine aan de Thuvineweg 100 in Duiven is een prachtig nieuw woonzorgcentrum verrezen, dat helemaal voldoet aan de wensen van deze tijd. Na een tijdelijke verhuizing naar het Didamse Kelsehof en Subenhara in Pannerden keerden de bewoners dinsdag 27 en woensdag 28 november 2012 weer terug in hun vertrouwde omgeving, waar ze inmiddels hun plekje hebben hervonden.

Midden in Duiven, dicht bij het winkelcentrum en tegenover de Rabobank, staat nu een ‘modern' woonzorgcentrum dat onderdak biedt aan acht kleinschalige groepen voor psychogeriatrische bewoners en twee groepen voor zeven bewoners die om lichamelijke redenen veel zorg, begeleiding en behandeling nodig hebben. De huiskamers zijn samen met de bewoners en familieleden ingericht met nieuwe meubels, maar ook met ‘oude', herkenbare spullen uit de tijd dat de bewoners zelf nog jong waren.

Ook zijn in Thuvine 28 appartementen voor verzorgingshuiszorg en één appartement voor palliatieve zorg ondergebracht. Zowel de bewoners als de omgeving kunnen bovendien gebruik maken van aantrekkelijke voorzieningen als een restaurant, kapper, bloemenkiosk, pedicure, schoonheidsspecialiste, stiltecentrum, fysiotherapie en een binnentuin.


Algemene impressie van woonzorgcentrum Thuvine


Informatie
Voor meer informatie en een kennismaking met Thuvine bent u altijd welkom op onze locatie. Het woonzorgcentrum is ook uitstekend bereikbaar met het openbaar vervoer.


Adres
Woonzorgcentrum Thuvine
Thuvine Park 100
6921 AR Duiven
T (0316) 58 48 88
E info@diafaan.org