Direct contact 0316 - 58 48 88

Lettergrootte AAA
Medewerkers
Verwijzers


Klantgerichte zorgonderneming
thuiszorg (+ Wmo)
verpleeghuiszorg


Actief in Duiven, Zevenaar, Westervoort, Montferland en Rijnwaarden


Diafaan gebruikt veilige naalden

In de regio de Liemers en Montferland is Diafaan de organisatie voor zorg aan huis (+Wmo), verpleeghuiszorg en dagbesteding. Wij leveren een professionele bijdrage aan het prettig wonen, plezierig leven en een goede zorgverlening - in alle fasen van het ouder worden. Diafaan: dichtbij, vertrouwd in de buurt.

Nieuws

Alzheimer Café Zevenaar: Intimiteit en dementie

Op dinsdag 27 oktober 2015 is er een bijeenkomst van het Alzheimer Café Zevenaar in dienstencentrum de Hooge Bongert van Caleidoz. Het thema voor deze avond: Intimiteit en dementie. Specialist ouderengeneeskunde Dayenne Salemink gaat in gesprek over hoe het is als je je partner kwijt raakt.

Lees verder »
Uitnodiging bijeenkomst De Pannerd

Op dinsdag 13 oktober is er een bijeenkomst in De Pannerd, Tijdens de bijeenkomst worden belangstellenden geinformeerd over wat er al is bereikt en wat in onderzoek is. Het restaurant is open vanaf 19.30 uur en de bijeenkomst duurt tot circa 21.30 uur.

Lees verder »
Bingo en loterij Lobede

TOLKAMER - Dinsdag 15 september hebben vier leerlingen van het Liemers College in Zevenaar in samenwerking met Diafaan een bingo en loterij georganiseerd in woonzorgcentrum Lobede in Tolkamer.

Lees verder »
Meulenvelden zoekt vrijwilligers

DIDAM - Even rondstruinen over de markt of 'shoppen' voor een nieuwe outfit. Voor ouderen is dat niet altijd zo eenvoudig. Daarom komen Diafaan Meulenvelden en het Vrijwilligersplein met een nieuw initiatief: de 'Samen boodschappen doen'-service. Op dinsdag 29 september is er een inloopmiddag in het Albertusgebouw om vrijwilligers te werven.

Lees verder »
Dagbesteding Duiven van Eilandplein naar Thuvine

DUIVEN – Het is wel even wennen voor de 89-jarige mevrouw Wieleman. Twintig jaar lang bezocht de Duivense de dagopvang op het Eilandplein, maar sinds kort brengt het busje haar drie keer per week naar Thuvine. “Het was altijd fijn op het Eilandplein”, zegt ze. “Maar hier hebben we ook een mooie ruimte en gelukkig zijn we als groep bij elkaar gebleven.”

Lees verder »

Zorg in uw buurt?

Waar zoekt u informatie over?

Heeft u vragen?

Dan kunt u contact opnemen met 0316 - 58 48 88. Of mail uw vraag naar @ info@diafaan.org.