Direct contact 0316 - 58 48 88

Lettergrootte AAA
Medewerkers
Verwijzers


Klantgerichte zorgonderneming
thuiszorg (+ Wmo)
verpleeghuiszorg


Actief in Duiven, Zevenaar, Westervoort, Montferland en Rijnwaarden


Diafaan gebruikt veilige naalden

In de regio de Liemers en Montferland is Diafaan de organisatie voor zorg aan huis (+Wmo), verpleeghuiszorg en dagbesteding. Wij leveren een professionele bijdrage aan het prettig wonen, plezierig leven en een goede zorgverlening - in alle fasen van het ouder worden. Diafaan: dichtbij, vertrouwd in de buurt.

Nieuws

Dagbesteding Duiven van Eilandplein naar Thuvine

DUIVEN – Het is wel even wennen voor de 89-jarige mevrouw Wieleman. Twintig jaar lang bezocht de Duivense de dagopvang op het Eilandplein, maar sinds kort brengt het busje haar drie keer per week naar Thuvine. “Het was altijd fijn op het Eilandplein”, zegt ze. “Maar hier hebben we ook een mooie ruimte en gelukkig zijn we als groep bij elkaar gebleven.”

Lees verder »
Open huis De Pannerd 10 september 2015

PANNERDEN - U zoekt een appartement in een mooie omgeving en voorzien van alle gemakken? U zoekt ook een appartement waar de zorg dichtbij is en het veilig wonen is? Kom en ontdek of een appartement in De Pannerd iets voor u is. Op donderdag 10 september van 10.00 tot 16.00 uur kunt een kijkje komen nemen in het moderne complex in Pannerden.

Lees verder »
Start verhuur appartementen De Pannerd

PANNERDEN - Comfortabel wonen met de vertrouwde zorg van Diafaan in de buurt? Diafaan start met de verhuur van de appartementen in De Pannerd. Het moderne complex incl. gezondheidscentrum en restaurant, is voorzien van alle gemakken, waar ouderen met plezier kunnen wonen.

Lees verder »
Pilot verzorgenden 2 in Rijnstate

ARNHEM – Op 1 augustus zijn zeven verzorgende niveau 2 van Diafaan gestart bij Ziekenhuis Rijnstate. Zij gaan een pilot draaien van zes maanden op de acute opnameafdeling (AOA). Deze medewerkers blijven in dienst van Diafaan en worden gedetacheerd naar Rijnstate.

Lees verder »
Binnenrijk: gemoedelijk en uniek

GIESBEEK – Het is er gemoedelijk en intiem. Bijna iedereen kent elkaar en daardoor is de betrokkenheid bij Binnenrijk groot. “Dat maakt deze locatie uniek”, vindt coördinerend verpleegkundige Tamar Sanders van Diafaan. Ze werkt pas sinds mei in de kleinschalige woonvoorziening middenin het dorp Giesbeek. “Maar ik voel me hier al helemaal thuis.”

Lees verder »

Zorg in uw buurt?

Waar zoekt u informatie over?

Heeft u vragen?

Dan kunt u contact opnemen met 0316 - 58 48 88. Of mail uw vraag naar @ info@diafaan.org.