Lettergrootte AAA
Medewerkers
Verwijzers

Nieuwbouw Subenhara
'sfeervol ingerichte
kleinschalige groepswoningen'

Vrijwilligers

Nieuws

Sleutelkluis bij de personenalamering

De sleutelkluis die Diafaan gebruikt bij de personenalarmering voldoet aan de hoogste veiligheidskwalificaties die gesteld worden aan een sleutelkluis door de onafhankelijke Stichting Keurmerk Gevelbouw en beschikt over een politiekeurmerk. Tevens wordt de kluis geplaatst door een erkend installateur.

Lees verder »
Carnaval bij Thuvine

Donderdag 12 februari 2015 bezocht carnavalsvereniging 'de Dolbotters' Thuvine om samen met de bewoners carnaval te vieren. De viering gebeurde onder de muzikale begeleiding van orkest 'de Dieseltrekkers'.

Lees verder »
Zorginstelling Diafaan en Woonstichting Vryleve sluiten overeenkomst

Diafaan blijft in De Pannerd. “Diafaan heeft zich samen met Vryleve ingespannen om een goede woon- en leefsituatie te vinden”, vertelt bestuurder Gerard de Kruijk van Diafaan. “Wij zijn dan ook blij dat het gelukt is om een toekomstbestendige invulling van wonen met zorg aan De Pannerd te kunnen geven.”

Lees verder »
Rol van de huisarts bij dementie

Op dinsdag 24 februari 2015 is er een bijeenkomst van het Alzheimer Café Zevenaar in dienstencentrum de Hooge Bongert van Caleidoz. Het thema voor deze avond is ‘rol van de huisarts bij dementie’. Wat kan de huisarts voor u betekenen als u een vermoeden hebt van dementie, of er is dementie bij u geconstateerd?

Lees verder »
Zevenaar gefeliciteerd!

ZEVENAAR - Op maandag 2 februari 2015 kreeg het gebouw naast Subenhara een eigen gezicht. Tijdens de officiële opening onthulde de prijswinnaar Anke Binnerts de naam: ’t Zaenders. De openingshandeling werd verricht door de wethouders mevrouw Anja van Norel-Hansen en de heer Stef Bijl van wonen en zorg in het bijzijn van onder andere de samenwerkende partners.

Lees verder »

Zorg in uw buurt?

Waar zoekt u informatie over?

Heeft u vragen?

Dan kunt u contact opnemen met 0316 - 58 48 88. Of mail uw vraag naar @ info@diafaan.org.