Lettergrootte AAA
Medewerkers
Verwijzers

Nieuwbouw Subenhara
'sfeervol ingerichte
kleinschalige groepswoningen'

Fijne feestdagen!

Vrijwilligers

Nieuws

Ook in 2015 huishoudelijk hulp in Duiven en Westervoort

Diafaan meldt dat het volgend jaar, naast de gemeenten Zevenaar en Rijnwaarden, ook in de gemeenten Duiven en Westervoort huishoudelijke hulp blijft aanbieden. Dit betekent dat de ontslagaanvraag voor de huishoudelijke medewerkers inmiddels is ingetrokken. Alle huishoudelijke medewerkers met een vast contract blijven daarmee nu in dienst.

Lees verder »
Gerard de Kruijk nieuwe bestuurder

Diafaan heeft vanaf 1 januari 2015 een nieuwe bestuurder. Na een positief advies van de Ondernemingsraad en Centrale Cliёntenraad heeft de Raad van Toezicht de heer Gerard de Kruijk aangesteld. Hij volgt de heer Ben de Valk op die de afgelopen maanden ad interim aan het roer stond.

Lees verder »
Wonen in Subenhara

In Zevenaar wordt begin volgend jaar het nieuwe woonzorgcentrum Subenhara geopend voor mensen met een psychogeriatrische en somatische zorgvraag. Subenhara biedt bewoners persoonlijke aandacht, veiligheid en een warm thuis.

Lees verder »
Inloopspreekuur zorgvragen voor bewoners Ganzenpoel

In het Kulturhus in Westervoort start vanaf donderdag 4 december een inloopspreekuur voor bewoners van de wijk Ganzenpoel. Het inloopspreekuur wordt gehouden door een maatschappelijk verpleegkundige.

Lees verder »
Diafaan bedient met nieuw regioteam onverwachte zorgvragen

Diafaan begint een nieuw regioteam dat zich vanaf 1 januari 2015 richt op ‘onverwachte en complexe’ zorgvragen in de Liemers en Montferland. In het nieuwe team werken verschillende verpleegkundige en medische disciplines nauw samen.

Lees verder »

Zorg in uw buurt?

Waar zoekt u informatie over?

Heeft u vragen?

Dan kunt u contact opnemen met 0316 - 58 48 88. Of mail uw vraag naar @ info@diafaan.org.