Lettergrootte AAA
Medewerkers
Verwijzers

Vrijwilligers

Opening Hamerstaete

Nieuws

Lintje voor Henk Derksen uit Herwen

TOLKAMER - Tijdens een geënsceneerde vergadering van het bestuur van de Cluse in Herwen, ontving Henk Derksen een Koninklijke Onderscheiding voor zijn talrijke vrijwilligerswerk in Rijnwaarden. Al sinds 1979 is de heer Derksen actief als vrijwilliger bij vele verenigingen in de gemeente Rijnwaarden.

Lees verder »
Wonen in Subenhara?

Begin dit jaar is het nieuwe woonzorgcentrum Subenhara gerealiseerd voor mensen met een psychogeriatrische en somatische zorgvraag. In Subenhara zijn op dit moment meerdere woningen beschikbaar voor mensen met een zorgvraag.

Lees verder »
Onderzoek naar dementie

Op dinsdag 21 april 2015 is er een bijeenkomst van het Alzheimer Café Zevenaar in dienstencentrum de Hooge Bongert van Caleidoz. Het thema voor deze avond is ‘Onderzoek naar dementie’. U bent vanaf 19.00 uur van harte welkom.

Lees verder »
Hamerstaete: open huis druk en geopend!

Op woensdag 1 april 2015 was het zover: de deuren van Hamerstaete gingen open voor alle belangstellenden en het gebouw werd officieel geopend.

Lees verder »
Kom werken in de ouderenzorg!

UTRECHT - 19 maart: lanceerden ActiZ en V&VN een nieuw initiatief om meer HBO-verpleegkundigen te interesseren voor de ouderenzorg. ‘Daar zit meer achter’ laat HBO-V studenten levensecht het werken in de ouderenzorg ervaren. Het ministerie van VWS ondersteunt de campagne die de komende weken wordt uitgerold.

Lees verder »

Zorg in uw buurt?

Waar zoekt u informatie over?

Heeft u vragen?

Dan kunt u contact opnemen met 0316 - 58 48 88. Of mail uw vraag naar @ info@diafaan.org.