Direct contact 0316 - 58 48 88

Lettergrootte AAA
Medewerkers
Verwijzers


Klantgerichte zorgonderneming
thuiszorg (+ Wmo)
verpleeghuiszorg


Actief in Duiven, Zevenaar, Westervoort, Montferland en Rijnwaarden


Diafaan gebruikt veilige naalden

In de regio de Liemers en Montferland is Diafaan de organisatie voor zorg aan huis (+Wmo), verpleeghuiszorg en dagbesteding. Wij leveren een professionele bijdrage aan het prettig wonen, plezierig leven en een goede zorgverlening - in alle fasen van het ouder worden. Diafaan: dichtbij, vertrouwd in de buurt.

Nieuws

Lobede naar musical basisschool 'De Overlaat'

TOLKAMER - Op maandag 13 juli 2015 waren de bewoners van Lobede en zorgwoningen uitgenodigd op Basisschool de Overlaat om de musical bij te wonen van de kinderen van groep 8. Maar liefst 25 bewoners en even zoveel begeleiders vertrokken in optocht richting de Overlaat. Voor veel bewoners was het lang geleden dat ze in een school geweest waren en vonden het heel bijzonder dat ze dit nog mochten meemaken.

Lees verder »
Nieuwe ruimte voor aula Pannerden

PANNERDEN - De sluiting van de aula aan de begraafplaats in Pannerden per 1 juli 2015 heeft geen vervelende consequenties voor de inwoners van het dorp. Diafaan gaat in woonzorgcentrum De Pannerd een ruimte beschikbaar stellen met dezelfde faciliteiten (en méér) als de aula.

Lees verder »
Filmpje van Meulenvelden gereed!

Met trots laten we het nieuwste filmpje van Diafaan zien. Dit keer de locatie Meulenvelden in beeld gebracht!

Lees verder »
Liefde voor werk houdt...

Ze werken alle drie al bijna een leven lang in de zorg. Dat doen ze inmiddels een groot aantal jaren in dienst van Diafaan. Onlangs vierden Gerjanne Stronks en Jacqueline Linderman hun 12½-jarig jubileum en Patricia Winants haar 25-jarig dienstverband. Hun geheim: “Zorg dat je plezier en uitdaging in je werk houdt, dan gaat het eigenlijk vanzelf.”

Lees verder »
Afdeling voor beginnende dementie

DIDAM – Diafaan heeft in gebouw Tesma van Meulenvelden sinds 1 november een afdeling geopend voor cliënten met beginnende dementie verschijnselen. Ook aan de echtgenoot of echtgenote is gedacht. Die kan namelijk op een lichtere indicatie mee verhuizen.

Lees verder »

Zorg in uw buurt?

Waar zoekt u informatie over?

Heeft u vragen?

Dan kunt u contact opnemen met 0316 - 58 48 88. Of mail uw vraag naar @ info@diafaan.org.