Direct contact 0316 - 58 48 88

Lettergrootte AAA
Medewerkers
Verwijzers


Klantgerichte zorgonderneming
thuiszorg (+ Wmo)
verpleeghuiszorg


Actief in Duiven, Zevenaar, Westervoort, Montferland en Rijnwaarden


Diafaan gebruikt veilige naalden

In de regio de Liemers en Montferland is Diafaan de organisatie voor zorg aan huis (+Wmo), verpleeghuiszorg en dagbesteding. Wij leveren een professionele bijdrage aan het prettig wonen, plezierig leven en een goede zorgverlening - in alle fasen van het ouder worden. Diafaan: dichtbij, vertrouwd in de buurt.

Nieuws

Nieuwsflits Aangenaam wonen november 2015

Vanuit het project 'Aangenaam Wonen' komt regelmatig een nieuwsflits.

Lees verder »
In memoriam: Mies Beugelink

DUIVEN - Mies Beugelink is op 10 november 2015 overleden. Ruim 25 jaar was zij actief als vrijwilligster in woonzorgcentra Thuvine en de Pelgromhof.

Lees verder »
Wandelen met bewoners

ZEVENAAR - Drie medewerkers en een vrijwilliger (Subenhara) zijn afgelopen weekend met bewoners wezen wandelen. De foto's spreken voor zich; de bewoners hebben genoten!

Lees verder »
Passende begeleiding in huiselijke ruimte

DUIVEN - Diafaan heeft verschillende locaties waar dagbesteding wordt aangeboden. Eén van die locaties zit in Duiven. Half augustus verhuisde de dagbesteding van het Eilandplein naar een eigen ruimte in woonzorgcentrum Thuvine.

Lees verder »
CCR zoekt vertegenwoordigers thuiszorg

De cliëntenraden komen op voor de belangen van de cliënten. Ze laten hun stem horen bij de managers van Diafaan en vertalen het beleid van de zorginstelling naar de cliënten. “Een goede communicatie tussen het management en de cliënten zie ik als onze belangrijkste taak”, zegt Kraaijvanger. Ook heeft de cliëntenraad adviesrecht.

Lees verder »

Zorg in uw buurt?

Waar zoekt u informatie over?

Heeft u vragen?

Dan kunt u contact opnemen met 0316 - 58 48 88. Of mail uw vraag naar @ info@diafaan.org.