Lettergrootte AAA
Medewerkers
Verwijzers

Nieuwbouw Subenhara
'sfeervol ingerichte
kleinschalige groepswoningen'

Vrijwilligers

Nieuws

Proeverij voor inwoners Rijnwaarden

Overheerlijke stamppot of een lekkere rijsttafel. Dat eten in een woonzorgcentrum net zo lekker kan zijn als in een restaurant willen we u graag laten proeven. Op woensdag 4 februari 2015 organiseren we een proeverij voor inwoners van Rijnwaarden van 15.00 uur tot 17.00 uur in het restaurant van Lobede.

Lees verder »
Liefdadigheidsactie bij De Wilgenpas

Mikado-Welzijn Duiven, Diafaan en gemeente Westervoort ondersteunen de bewonerscommissie van De Wilgenpas in Westervoort. Gezamenlijk zijn zij al een tijdje bezig met het vinden van een manier om de centrale ontmoetingsruimte voor de bewoners opgefleurd te krijgen. Op vrijdag 16 januari was het dan zover!

Lees verder »
Vertellen over dementie

Op dinsdag 27 januari 2015 is er een bijeenkomst van het Alzheimer Café Zevenaar in dienstencentrum de Hooge Bongert van Caleidoz. Sjef van Bommel uit Amsterdam komt vertellen over zijn boek ‘Ik ben niet kwijt’. Het gaat over zijn partner die dementie had en er uiteindelijk aan overleden is. Hij ontdekte dat ze ondanks de dementie toch samen konden blijven genieten van het leven.

Lees verder »
Ook in 2015 huishoudelijk hulp in Duiven en Westervoort

Diafaan meldt dat het volgend jaar, naast de gemeenten Zevenaar en Rijnwaarden, ook in de gemeenten Duiven en Westervoort huishoudelijke hulp blijft aanbieden. Dit betekent dat de ontslagaanvraag voor de huishoudelijke medewerkers inmiddels is ingetrokken. Alle huishoudelijke medewerkers met een vast contract blijven daarmee nu in dienst.

Lees verder »
Gerard de Kruijk nieuwe bestuurder

Diafaan heeft vanaf 1 januari 2015 een nieuwe bestuurder. Na een positief advies van de Ondernemingsraad en Centrale Cliёntenraad heeft de Raad van Toezicht de heer Gerard de Kruijk aangesteld. Hij volgt de heer Ben de Valk op die de afgelopen maanden ad interim aan het roer stond.

Lees verder »

Zorg in uw buurt?

Waar zoekt u informatie over?

Heeft u vragen?

Dan kunt u contact opnemen met 0316 - 58 48 88. Of mail uw vraag naar @ info@diafaan.org.